AKP'liler Arasında Sosyal Medya Tartışması Patlak Verdi!

AKP İçinde Sosyal Medyada Tartışma Alevlendi! - AKP'li Trol Mert Armağan ile AKP İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç Arasında 'Araç' Polemiği Yaşandı. İşte Haberin Detayları..

AKP içerisindeki tartışmalar, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sosyal medyada gündem oldu. Partinin uzun süredir trollük faaliyetlerini yürüten ismi Mert Armağan ile AKP İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç arasında, makam otomobilinin tahsisi üzerine bir tartışma yaşandı.

Armağan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ömer Faruk Özgenç, ilgili ajansın vesayetine nasıl girdiğini göz göre göre açıklayacağım. Sahada aktif değilsiniz. Her gün ajansın içindesiniz" ifadelerini kullandı.

Övenç ise Armağan'a, "Sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Kul hakkına girmediğimiz ve milletin paralarını sizin gibi kişilere peşkeş çekmediğimiz için birileri sizi üstümüze salıyor" şeklinde yanıt verdi.

Armağan, usulsüzce araba istediğini kabul ederek, "Evet, çok zor bir dönemdeydim. Devletin projelerini tanıtmak ve geleceği görmek için bir araç talep etmiştim, ancak vermediniz. Konu ben değilim, konu Erdoğan. Yavuz hırsız ev sahibini mi bastırıyor?" sözleriyle karşılık verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı