AKP'liler 'Ekonomide şahlanıyoruz' demişti, Gazeteci Çelik 'çekerken utandım' diyere

Bir gazetecinin çektiği görüntüler Türkiye'de insanların geldiği son noktanın özeti gibi oldu. Sosyal medyada gündeme oturan bu utan görüntüleri, sosyal devlet ilkelerinin artık hükümsüzleştirildiğini de gösteriyor.

Bir gazetecinin çektiği görüntüler Türkiye'de insanların geldiği son noktanın özeti gibi  oldu. Sosyal medyada gündeme oturan bu utan görüntüleri, sosyal devlet ilkelerinin artık hükümsüzleştirildiğini de gösteriyor.

İstanbul Acıbadem'de çekilen görüntülerde bir kadın 'çocuklarım aç bir tabak yemek verin' diyerek vatandaşlardan yardım istedi.,

Gazeteci Özlem Akarsu Çelik'in kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler infial yarattı. AKP iktidarının 'ekonomide şahlanıyoruz' sözlerinin aksine kadının çocukları için bir tabak yemek istemesi gerçekleri gözler önüne serdi. 

 Özlem Akarsu Çelik'in 'utandım' diyerek paylaştığı görüntülerde "Yer İstanbul Acıbadem. Bir kadın, “Çocuklarıma bir tabak yemek verin” diye bağırarak geziyor sokaklarda. Bu ayıbı kayıtlara geçirmek için kayıt yaparken utandım. İnsanlar pencereden “abla bekle lütfen” diyerek ellerinde yemekle çıkıyorlar apartmanlardan." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”