AKP''liler görevde: ''Atatürk''e küfreden çarşaflı'' provokasyonu

AKP''li Ahmet Hamdi Çamlı ve eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Atatürk''e hakaret eden Safiye İnci diye bir başka kadını hedef gösterdi.

TBMM'nin 'Yeliz'i olarak bilinen AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı ve eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesapları üzerinden karalama kampanyasına girişti. 

'Atatürk'e küfreden' Safiye İnci adlı gerici hakkında, 'ODTÜ öğrencisi' diyerek bir başka kadının fotoğrafını paylaşan iki AKP'li, Tuğçe Maden isimli İstanbul Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen bir kadını hedef gösterdi.

Twitter hesabından skandala ilişkin Maden ve gerici İnci'nin fotoğrafını paylaşan Gökçek, "YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR DA YANMIYOR. KIZ ODTÜ’Lİ... ÇARŞAFLA İLGİSİ FİLAN YOK... TAM BİR PROVAKATÖR... İŞTE NORMAL YAŞANTISI VE ÇARŞAFLI HALİ..." ifadelerini kullanırken, Çamlı da "Safiye rezilliği direk CHP bağlantılı gözüküyor Geleneksel CHP rezilliği. Yeni bir müftü karısı vakası! Made bu: Ulusalpark şirinleri. Ucuz ve iğrenç" mesajıyla aynı fotoğrafı paylaştı. 

Öte yandan Çamlı'nın, Gökçek'in ve AK Trollerin hedef aldığı üniversite öğrencisi Maden ise, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Maden, o fotoğrafı geçen yıl çekip, kişisel Instagram hesabına koyduğunu belirtti.

İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci olan ve model olduğu belirtilen Maden, "Arkadaşlar bu ve benzeri görsellerde geçen yıl instagramda paylaştığım fotoğrafım kötü niyetli kişilerce kullanılmış?! Olayla zerre ilgim yok! Lütfen yayar mısınız? Bu kendini bilmezler artık daha fazla paylaşım yapmasın" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı evleniyor
Organize suç örgütüne "Mahzen-36" operasyonu: 42 gözaltı
KYK yurdunda mide bulandıran görüntüler: Ekmeğin içinden çıkan şey şok etti
Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti