AKP’nin 2028 planı belli oldu. Raporlar Erdoğan’a sunulacak!

AKP, Türkiye Buluşmaları programında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor. Bakanlar ve milletvekilleriyle sahada tespit edilen sıkıntılar, 31 Mart yerel seçimlerindeki yenilginin sebeplerini anlamaya yardımcı oluyor.

AKP, Türkiye Buluşmaları programının sonlarına yaklaşırken, bu süreçte vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleme fırsatı buldu. Parti, sahada karşılaştığı sıkıntıları tespit etti. Bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri, il ve ilçe başkanları dahil olmak üzere AKP, etkin bir katılımla bu süreci yürüttü.

AKP yönetimi, şehirlerde düzenlediği yerel ve ulusal basın toplantıları ile dikkat çekti. Diğer siyasi partilerden katılan yerel siyasilere rozet takma etkinliği düzenlenirken, geçmiş dönemlerden gelen siyasetçilerle bir araya gelinerek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

Kongre sürecine yaklaşırken, küskünlük ve kırgınlıkların önüne geçmek amacıyla her kapıyı çalan AKP, şehirdeki önemli sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle de buluştu. Ayrıca, esnaf, fabrikalar ve işyerleri ziyaretleri gerçekleştirildi. Parti teşkilatı, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte çeşitli programlar düzenleyerek dezavantajlı kesimlerle, şehit ve gazi aileleriyle de bir araya geldi.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre, bu ziyaretler sayesinde vatandaşların sorunları yerinde tespit ediliyor ve AKP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yenilginin sebeplerine ilişkin değerlendirmelerde bulunma imkanı buluyor. Program sonrasında hazırlanacak raporlar, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Bu raporlar, AKP’nin 2028’e giden yeni rotasının belirlenmesine katkı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.