AKP'nin ahlakı şaha kalktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Ensar Vakfı’na sahip çıkmasını, “Valisi konuşmuyor, emniyet müdürü konuşmuyor. Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Ensar Vakfı’na sahip çıkmasını, “Valisi konuşmuyor, emniyet müdürü konuşmuyor. Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor'' sözleriyle eleştirmiş, Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık bakanlarından Muammer Güler’in işadamı Rıza Sarraf’a söylediği “Senin önüne yatarım Reza'' cümlesinden esinlenen sözleri ''cinsiyetçilik içerdiği’ gerekçesiyle gündeme oturmuştu. 

Bugün köşesinden konuya değinen Hürriyet yazarı Ayşe Arman da ''birilerinin önüne yatmak’ ifadesinin Türkçe'de yer aldığını ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerinde herhangi bir cinsiyetçiliğin olmadığını ifade etmişti. 

Arman bu sözlerin ardından sosyal medyada gündem olmuştu. Arman'ın sözlerini manşetine taşıyan AKP'ye yakınlığıyla ve sık sık muhalif isimleri hedef göstermesiyle bilinen Yeni Akit gazetesi Arman hakkında çirkin ifadeler kullandı. Gazete Arman'ın yazısıyla ilgili yapılan haberi sosyal medyadan okuyucularına, 'Pornocu Aydın Doğan'ın sekskolik yazarı' başlığıyla servis etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?