AKP'nin Ankara Adayı Altınok'un Mal Varlığında Eksikler Ortaya Çıktı!

AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığı için "Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz" ifadesini kullanmıştı. Ancak Altınok'un dün akşam açıkladığı mal varlığı listesi dikkat çekiciydi. Gazeteci Murat Ağırel ise bu listeye ek açıklamalar getirerek gerçekleri gözler önüne serdi.

AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, uzun süredir tartışma konusu olan mal varlığını dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Altınok'un sahip olduğu mal varlığı listesi 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 2 kargir ev, 2 kargir bina ve 1 bostan olmak üzere çeşitli taşınmazlardan oluşuyordu. Ancak gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, açıklanan mal varlığının yalnızca taşınmazlarla sınırlı olduğunu ve bu taşınmazların değerlerinin belirtilmediğini vurguladı.

Ağırel'in paylaşımında, "Turgut Altınok dün mal varlığını açıklamadı. Ancak beyanına göre sahip olduğu mal varlığı şu şekilde: 22 arsa, 13 ev, 25 tarla, 1 benzin istasyonu (aile şirketinden), kendi payına düşen 67 daire ve 4 dükkan! Ancak açıklanan sadece taşınmazlarla sınırlı ve değerleri belirtilmemiş. Ayrıca, Başkan'ın kira gelirleri, araçlar, altın, döviz, ziynet eşyaları, aktif banka hesapları gibi diğer varlıkları hakkında da bilgi verilmedi. Beyan edilen arsaların toplam büyüklüğü 6 milyon metrekare! Yani 6000 dönüm! Bu, Monako'nun yüzölçümünden bile büyük... Acaba başka illerde gayrimenkul şirketi adına devam eden inşaatlar var mı? Devam eden inşaatlarda kaç yüz daire yapılacak?" ifadeleri yer aldı.

Altınok'un paylaştığı liste ise şu şekildeydi: 25 tarla, 22 arsa, 23 konut. Ancak Altınok'un banka hesapları ve çocukları üzerindeki varlıkları hakkında bir açıklama yapılmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!
Türk Okçular Essen'de Zafer Peşinde: Mete Gazoz Finale Yükseldi!
Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!