AKParti, belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih resmiyet kazandı

AKParti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim adaylarının kısmen pazar, kalanın 15 Ocak'ta duyurulacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımlı ilk duyuru heyecanı artırdı, gerisi seçim beyannamesiyle kamuoyuna sunulacak.

AKParti Sözcüsü Ömer Çelik, yaklaşan yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarının duyurularının planlandığını belirtti.

Çelik, bu duyuruların bir kısmının önümüzdeki pazar günü, diğer kısmının ise 15 Ocak'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. Seçime artık 3 aydan daha az bir süre kala Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde bir bölümünün duyurulacağını ifade etti.

Geri kalan adayların ise 15 Ocak'ta seçim beyannamesi ile birlikte kamuoyuna duyurulacağını belirtti. Bu açıklamalar, seçim sürecine dair merakla beklenen adaylarla ilgili heyecanı artırmış durumda."

BİR KISMI 7 OCAK, GERİ KALAN KISMI İSE 15 OCAK'TA AÇIKLANACAK

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin il ve ilçelerdeki adayları merak konusu oldu. AK Parti Sözcüsü Çelik, yaptığı açıklamada "Adayların bir bölümünü pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıklayacağız." dedi. Çelik, kalan adayların ise 15 Ocak'ta açıklanacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir