AKP’nin Beykoz itirazları reddedildi, gerginlik yaşandı

AKP'nin Beykoz ilçesindeki seçim sonuçlarına yönelik yaptığı itiraz reddedildi. Bu kararın ardından taraftarlar arasında bir kavga çıktı. Ancak AKP'nin Gaziosmanpaşa ilçesindeki itirazı ise kabul edildi ve oyların yeniden sayılmasına karar verildi.

AKP, CHP'nin İstanbul'da kazandığı ilçelerdeki seçim sonuçlarına yönelik itirazlarını sürdürüyor. AKP temsilcileri, Gaziosmanpaşa ve Beykoz ilçelerindeki tüm sandıkların yeniden sayılmasını talep etmek için ilçe seçim kuruluna başvurdu.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK YAŞANDI 
 

Özlem Aktürk'ün TELE1'den aktardığı habere göre, Beykoz'da AKP'nin tüm oyların ve geçersiz oyların sayılması talebi reddedildi. Bu kararın ardından ilçe seçim kurulundan sevinçle çıkan CHP'li yetkililer, "Kazandık" diyerek kararı kutladı. Partiye destek verenler ise kararı alkışlarla karşıladılar.

Kararın ardından CHP ve AKP taraftarları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ancak CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partililerini sakinleştirdi ve gerginlik hızlı bir şekilde yatıştı.

Öte yandan, Çelik, Gaziosmanpaşa'da AKP'nin itirazının kabul edildiğini duyurdu. Çelik, CHP'nin bu karara itiraz ettiklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Burdur Belediyesi'nde akraba krizi: CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor