AKP'nin Kızılcahamam kampında partililere "kibir" uyarısı: Tevazu ve gayreti elden bırakmayın

Kampta, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebeplerinden birisi olan “kibir” konusu da gündeme geldi.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre, Kızılcahamam’da meydana gelen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda belediye başkanları genel düzce merkez yönetimi ve kabine üyelerine tarım arazilerinin hobi bahçesi adı altında talan edilmesinden dolayı şikâyette bulunmuş oldu. Başkanlar, "Tarım arazilerine dokunulsun istemiyoruz. Bununla ilgili hemen bir çalışma yapılması ve bir standarda oturtulması gerekiyor. İmar mevzusunda tarım arazilerinin dokunulmazlığı ön plana çıkarılmalı. Bunların denetimi mevzusunda somut adımlar atılmalı" dedi.

Öte yandan, bazı doğu şehirlerinde ilçe belediye başkanlığı yapanlar, bölgeye termal yatırımlar gerçekleştirilmesi mevzusunda talepte bulunmuş oldu. Birçok belediye başkanı ise asfalt konusunu şikâyetlerini iletti. Deprem şehirlerinin belediye başkanları da "Bizim özel durumumuz var. Depremden dolayı nüfus azaldı. Buna paralel gelir azaldı ve deprem sebebiyle giderler arttı. Desteklerin artırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

"KİBİR" KONUSU GÜNDEME GELDİ

Kampta, 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının sebeplerinden birisi olan "kibir" konusu da gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre genel düzce merkez yönetimi "Kibri bir tarafa bırakın. Tevazu, çaba ve samimiyeti elden bırakmayın. Aşırı lüksten, aşırı gösterişten ve şatafatlı hayattan kaçının. Vatandaş ile aranıza duvar örmeyin. Vatandaşın hoşlanmayacağı bir yaşam tarzı benimsemeyin. Partimizin kuruluş amacını ve halka hizmet mottosunu unutmayın. Daima halkla birlikte halkın içinde olun" tavsiyesinde bulunmuş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.