AKP'nin kolluk kuvveti halkın vekiline saldırdı

Çağdaş Gökbel/ ABC GAZETESİAKP’nin gece yarısı önergesi ile geçirmek istediği tecavüzleri aklayan teklife karşı Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen eylemde polis CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara’ya saldırdı.Kırka...

Çağdaş Gökbel/ ABC GAZETESİ

AKP’nin gece yarısı önergesi ile geçirmek istediği tecavüzleri aklayan teklife karşı Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen eylemde polis CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara’ya saldırdı.

Kırka yakın Sivil Toplum Kuruluşunun çağrısı ile düzenlenen “Tecavüzler Ak’lanamaz'' eyleminde basın açıklamalarının ardından grup yürüyüş yapmak istedi. Polisin yürüyüşe izin vermemesi üzerine CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara polisle görüşme yapmak istedi.

SEVİYESİZ ÜSLUP

Yapılan görüşmeler esnasında çevredekilerin polise karşısındakinin vekil olduğunu hatırlatmasının ardından bir polis memuru “Olsun bana ne'' diyerek CHP’li vekile saldırdı.

Grubun müdahalesi ile kısa süreli bir arbede yaşandıktan sonra Güvenlik Şube Müdürü Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara’dan özür diledi ancak yürüyüşe yine de izin vermedi.

 

Grup bir süre Cumhuriyet Meydanı’nda oturma eylemi yaptı. Oturma eylemi esnasında kısa bir açıklama yapan Kara, “Biz çocuklarımızı bunlar gibi karanlık zihinlerden, faşist eylemlerden korumak için bu alandayız. Bizler onlar gibi birilerinin değil halkın adamıyız'' diyerek tepki gösterdi. Grup bir süre sonra dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"
CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı