AKP'nin Yönettiği Belediyede şok eden detaylar: Prizlerin altında gizli kameralar var

Afyonkarahisar Belediyesi'ni kazanan Burcu Köksal, yerel seçimlerde AKP'nin yönetimindeki belediyenin şaşırtıcı açıklamalarına neden oldu. Köksal, belediye binasında prizlerin altında bile kamera ve böceklerin olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar Belediyesi'ni kazanan Burcu Köksal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde mazbatasını alarak göreve başladıktan sonra ilk iş olarak bağımsız denetçilerle birlikte belediyenin borcunu tespit etmek için çalışma başlattı.

BİRÇOK YERDE BÖCEK VE KAMERA VAR!

Köksal, belediyenin AKP'li yönetiminden ortalama 1 milyar TL borçla devralındığını belirterek, bu borcun tam olarak ortaya konması için detaylı bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Ayrıca, belediye binasında prizlerin altı da dahil olmak üzere birçok yerde böcek ve kamera bulunduğunu ifade etti. Köksal'ın bu açıklamalarına AKP İl Başkanı Hüseyin Menteş'ten yanıt geldi ve böcek iddialarının ispat edilmesi gerektiği vurgulandı. Köksal, belediye yönetiminde yaptığı değişikliklere de değindi ve liyakat ilkesine uygun atamalar yapacaklarını belirtti. Ayrıca, belediyede işe alınan bazı kişilerin siyasi gerekçelerle alındığını ve liyakat prensibine uygun olmadığını ifade etti. Köksal ayrıca, bankamatik memurlarının tespit edilerek görevlendirildiğini ve siyasi gerekçelerle işe alınan kişilere işten çıkış verileceğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor