Akrep dizisi finale gidiyor

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başarılı performanslarıyla izleyicileri etkilemeyi başaran Akrep dizisi, son haftalarda aldığı reyting sonuçlarının ardından akıllara final kararı getirdi.

Dün akşam ekranlara gelen 14. Yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşanırken oyuncuların göstermiş olduğu performanslar ilk günkü gibi izleyenleri etkiledi. Fakat ne kadar iyi performans sergilense de reyting sonuçları harcanan emeğin karşılığını vermiyor. Bu yüzden dizinin final tarihinin yakın olduğu tahminleri yapılıyor.

Tüm kategorilerde 20. Sırada yer alan Akrep dizisi, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin gerisinde kaldı. Günlük yayınlanan dizinin bile aldığı reyting sonuçları Akrep dizisinden daha iyi olurken durumun çok daha kötüye gittiğinin de kanıtlıyor. Aynı zamanda günlük yayınlanan diğer yapımlar da Akrep dizisinden daha iyi sonuç alıyor.

Star TV’nin yaptığı gün değişikliği Akrep dizisinin sonunu getirecek gibi görünüyor fakat bitmemesi için de elinden geleni yapıyor. Dizinin reytingleri bu sonuçları almaya devam ederse kanalda kalması giderek zayıflarken sosyal medyada yapılan yorumlar dizinin final tarihini de ortaya koyuyor.

Dizi AB ve ABCI kategorilerinde aldığı sonuçlarla bu sezonu bitiremeyecek gibi görünürken Star TV’nin yeni bir dizi yayına getirmek yerine Akrep’i devam ettirmesi şu an için mantıklı bir hareket. Sezon sonuna kadar böyle gitmesi durumunda ise tahminler önümüzdeki aylara dizinin final kararı alacağı yönünde. Özellikle sosyal medyada birçok kişi dizinin Mayıs ayının son haftası gibi final yapacak tahminlerinde bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

En sık arıza yapan markalar belirlendi: Bu araçlar sık sık tamire gidiyor!
1 milyon TL altında 3 model var: İşte fiyat listesi
Kaza değil, kanser riski mevcut olabilir! Otomobil koltuklarında büyük bir tehlike
Ferrari'nin 12Cilindri Tasarımı: 1970'lerin bilim kurgu iyimserliğine mükemmel bir selam!
Alfa Romeo'nun özel serisi Türkiye'de satışa çıktı