Akşam yazarı: Solcular birbirini öldürüp cenazede kahrolsun faşistler diye slogan atarlardı

Akşam yazarı Emin Pazarcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'AYM kararına uymuyorum' çıkışını savunduğu yazısında Can Dündar'ı ve solcuları hedef aldı. 'Dünün solcusu, bugün ise Feto ile aynı kulvarda koşan bir adam…' ifadelerini...

Akşam yazarı Emin Pazarcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'AYM kararına uymuyorum' çıkışını savunduğu yazısında Can Dündar'ı ve solcuları hedef aldı. 'Dünün solcusu, bugün ise Feto ile aynı kulvarda koşan bir adam…' ifadelerini kullanan Pazarcı, Can Dündar'ı da aşırı solcu ilan etti.  

'CENAZEDE BİR ARAYA GELİYORLAR'

Pazarcı'nın "Solcular, eskiden birbirlerini yer, fraksiyon kavgaları yapar, arkadaşlarını öldürürlerdi. Sonra cenaze töreninde bir araya gelip, birlikte “kahrolsun faşistler'' sloganı atarlardı" ifadelerini kullanması da dikkat çekti. 

Emin Pazarcı'nın yazısının ilgili kısmı şu şekilde;  

"Dünün solcusu, bugün ise Feto ile aynı kulvarda koşan bir adam… Dün “Bağımsız Türkiye'' sloganları atanların arasında boy gösterip, bugün Batılı ülkelere yaşadığı ülkeyi jurnalleyen bir kişilik…

Kısacası Can Dündar! 
Anayasa Mahkemesi’nin tartışmalı kararının ardından, dışarı çıkar çıkmaz şova başladı. Ancak, sahne farklı da olsa, sergilediği oyun aynı. Kendisi anlatıyor, “casusluk'' suçundan Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanıp cezaevine girdiğinde, koğuşun kapısını açan gardiyana “Faşizmin eline düşmeyeceksin arkadaş'' demiş. 
30 yıl önce de aynısını söylüyordu… 
Aşırı sol, bu ülkede neredeyse 40 yıldır bir “faşizm'' söylemi tutturmuş gidiyor. Karşısına kim çıkarsa “faşist'' damgasını vuruyor. Devlet, asker, polis, karşı görüşteki insanlar, onlara göre kendilerinin dışında herkes faşist! Solcular, eskiden birbirlerini yer, fraksiyon kavgaları yapar, arkadaşlarını öldürürlerdi. Sonra cenaze töreninde bir araya gelip, birlikte “kahrolsun faşistler'' sloganı atarlardı. 
Yani, dünden bu güne değişen hiçbir şey yok. Farklı saflara geçseler de kullandıkları söylemler aynı. “Faşizm'' söylemi, bütün şovlarda en geçerli malzeme!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı