Aksaray'da Alkollü Sürücünün 'Cenazeden Geliyorum' Bahanesi Tutmadı: Ceza Kesildi!

Aksaray'da polis uygulamasına takılan sürücü, 'Cenazeden geliyorum' diyerek alkollü olduğunu gizlemeye çalıştı ancak başarılı olamadı. 0.51 promil alkollü çıkan sürücüye 6 bin 439 TL para cezası kesilirken, ehliyetine 6 ay el konuldu.

Aksaray'da yaşanan olayda, polis kontrol noktasına takılan sürücü, alkollü olduğunu gizlemek için "Cenazeden geliyorum" dedi. Ancak yapılan test sonucunda 0.51 promil alkollü çıktı. Sürücü, polisten özür dileyerek cezadan kurtulmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sonuç olarak, 6 bin 439 TL para cezası kesildi ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Aksaray'da polis kontrol noktasına takılan bir sürücü, alkollü olduğu halde "Cenazeden geliyorum" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri bu bahaneyle cezadan kaçmasına izin vermedi. Olay, Gülağaç Yolu Kireçlik mevkiinde yaşandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şüpheli bir aracı durdurduktan sonra önce araç içi arama yaptılar. Ardından sürücünün ehliyet, ruhsat ve alkollü sürüş kontrolü yapıldı.

Sürücü, araçtan indiği sırada "Cenazeden geliyorum" diyerek alkollü olduğunu gizlemeye çalıştı. Ancak yapılan alkol testinde 0.51 promil alkollü olduğu belirlendi.

Polis ekiplerine özür dileyen sürücü, cenazeden geldiğini belirterek cezadan kurtulmaya çalıştı. Ancak polis, bu bahaneyle cezadan vazgeçmedi. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilirken, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise sürücünün bir yakınına teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi
Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"