Aksaray'da kafede oturan adama kurşun yağdıran kadın tutuklandı

Aksaray'da bir kafede meydana gelen silahlı saldırıda B.S. isimli bir kadın, A.B. adlı bir adama kurşun yağdırdı. Olayın ardından gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Detaylar haberimizde.

Aksaray-Ankara karayolu üzerindeki Çiftlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. B.S. (36) isimli bir kadın, iddiaya göre, adını çıkardığını düşündüğü A.B. (39) isimli bir adamı takibe aldı. Adamın bir kafede oturduğunu gören B.S., çantasından çıkardığı tabancayla, onlarca kişinin gözü önünde A.B.'ye ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran A.B., 3 kurşunla yaralandı ancak can havliyle kaçmaya çalıştı. Bu sırada kafede bulunan diğer müşteriler panikle masaların altına saklanarak ya da kaçarak canlarını kurtarmaya çalıştılar.

Olay anı kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaklaşık 7 el ateş eden B.S., daha sonra hiçbir şey olmamış gibi silahını çantasına koyarak kafeden çıktı. Yaralı adam, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 

Polis ekipleri, olayın ardından B.S.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kadının üzerinde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen B.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.