Akşener: Sayın Erdoğan, pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, elektirik ve doğalgaza getirilen zamları eleştirerek, "Sayın Erdoğan, pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı?" dedi.

Akşener'in partisinin grup toplantısındaki açıklamaları şöyle:
- Dünyanın bütün ülkeleri aşıyı ücretsiz yaptırıyor. Bazı ülkeler aşı yaptırmaları karşılığında gençlere para veriyor. Sayın Erdoğan'ın para aldığını söylediği İngiltere iş yerlerine 15'er bin pound destek verdi. 

-Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan, ülkemizi de her fırsatta uluslararası mecrada mahcup eden bir garip ruh haliyle karşı karşıyayız. Son yansımasını aşı meselesindeyaşadık. Bu defa da çıktık aziz milletimizin gözünün içine baka baka Avrupa ülkelerinde Koronavirüs aşıları ücretli dedi. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı.
- Sayın Erdoğan, aşıyı vatandaşına kim parayla satıyor biliyor musun? Sen yapıyorsun sen. Önce elektriğe yüzde 15 ardından da doğalgaza yüzde 12 zam yaptın. Pandemi döneminde temel ihtiyaçlara zam yapan senden başka bir hükümet başkanı var mı?

- "Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi nedir?" diye bana sorsalar, zamdır, zulümdür, milleti yokluğa mahkum etmektir derim.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Milletimizin iktidarı denetleme görevi verdiği bizler bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin sorunlarından işsiz vatandaşlarımıza, çiftçilerimizden emeklilerimize herkese kadar her bir vatandaşımızın iktidar karşısında hakkını hukukunu savunmaya, milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz. Son dönemde bu sorunlara Sayın Erdoğan'ın ruh hali de eklenmiş bulunuyor. Sabah söylediğini akşam yalanlayan, 11 maaşlı kifayetsiz danışmanlarının elinde adeta oyuncak olan, ülkemizi de her fırsatta uluslararası mecrada mahcup eden bir garip ruh haliyle karşı karşıyayız. Son yansımasını aşı meselesinde yaşadık. Bu defa da çıktık aziz milletimizin gözünün içine baka baka Avrupa ülkelerinde Koronavirüs aşıları ücretli dedi. Sayın Erdoğan düştüğü gülünç durumdan hiç utanmadı. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”