Akşener: Sen de yoruldun biz de yorulduk

Balıkesir Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Gördük ki bir kişinin keyfine Türkiye feda ediliyor. Onun için yola çıktık. Bir an hayal edin, İyi Parti'yi kurmasaydınız, beni aday göstermeseydiniz bugün Türkiye'de...

Balıkesir Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Gördük ki bir kişinin keyfine Türkiye feda ediliyor. Onun için yola çıktık. Bir an hayal edin, İyi Parti'yi kurmasaydınız, beni aday göstermeseydiniz bugün Türkiye'de ne konuşulacaktı, şimdi ne konuşuluyor" dedi. 

Meral Akşener konuşmasında şunlar söyledi:

'SEN DE YORULDUN, BİZ DE YORULDUK'
Kardeşim yeter ya. Ne kadar çocuk doğuracağımıza, ne pişireceğimize karıştı. Kardeşim sen de yoruldun, biz de yorulduk. Sen de bak sıkılmışsın, biz de sıkıldık. Dolayısıyla git evine ailenle vakit geçir. Ve bu ülkenin gerim gerim gerilmesine sebep oldun, artık huzurlu bir sabaha uyanalım.

'15 VEKİLE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Parti kuramazlar dediler kurduk, seçime giremezler dediler girdik. Anti demokratik yollarla engeller koydular önümüze, aştık. Buradan CHP'li 15 vekile huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

'24 HAZİRAN GECESİ CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM'
24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı olacağım. İlk 100 gün içinde Balıkesir tekrar pırıl pırıl parlayacak. Sizlere ya iş bulacağım, ya da iş bulununcaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Anne ve babalarınızın karşısında utanmak, mahcup olmak durumunda bırakmayacağım. Fikirlerinizi dikkate alacağız, size güveniyoruz, onlar sizden korkuyor, onun için işsizliğe mahkum ettiler. Onun için her ilde üniversite açıldı. İçlerinde eğitim yok.

'KENDİ AĞZIYLA TAMAM MI DİYE SORDU'
Allah büyük. Kendi ağzıyla tamam mı diye sordu. 3 milyona yakın insan 'tamam' diye tweet attı. Bugün de gençlere sormuş sıkıldınız mı diye. Sıkıldık. Çocuklarımızın işsiz bırakılmasından bıktık. Vatan çocukları gökyüzüne iş için bakarken, bakan çocuklarının trilyonlarla oynamasından bıktık. Şöyle bir yüzükle yola çıkanların çoluğunun çocuğunun gemicik sahibi olmasından bıktık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Sırbistan Ziyareti: Diplomatik Hamle ve Tarihi Hatırlatma