Akşener'e belden aşağı küfreden isme devlet övünç madalyası

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, gazilere ve şehit ailelerine verilmek üzere Ankara Valiliği'ne gönderilen "Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları" belirlenen isimlere verildi.Ancak, "Devlet...

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, gazilere ve şehit ailelerine verilmek üzere Ankara Valiliği'ne gönderilen "Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları" belirlenen isimlere verildi.

Ancak, "Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları"nı alan bir isim olay oldu.

"Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları"nı alan Yusuf Atak isimli şahsın, sosyal medya hesabından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve kadınlara yönelik çirkin ve saldırgan sözler söylediği ortaya çıktı.

Akşener için, "Kendi seks fantazilerini anlatsın, millet yüzüne tükürür o zaman" diye yazan Atak'ın, "Kadından lider olursa vay o milletin haline hadisi de var, bu bayan ümmet karşıtı operasyonun bir parçası Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan varken bunlara prim vermeyelim" gibi ifadeler de kullandığı görüldü.

İşte Atak'ın o saldırgan paylaşımları:

Yusuf Atak'ın, aynı zamanda aldığı, "Devlet Övünç Madalyası"nı da, "Devletim Övünç Madalyamı verdi" şeklinde paylaştığı da görüldü.

İşte o paylaşım:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak