Akşener'in 'Korkak' sözlerine Yavaş'tan sert tepki: "İlle benim aday olmamı isteseydi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "korkak" ifadesine yanıt verdi. Akşener'in, Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan açıklamalarına karşı konuşan Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kendisine yönelik 'korkak' ifadelerine yanıt verdi. Yavaş, Akşener'in açıklamalarını eleştirerek, "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor. Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, ille benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi" dedi.

AKŞENER'İN İDDİALARINA YAVAŞ'TAN TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Uşak'ta yaptığı açıklamalarda, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı 'korkak' olmakla suçlaması üzerine Yavaş'tan sert tepki geldi. Yavaş, Akşener'in iddialarını eleştirerek, sürekli olarak Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair yapılan söylemlere değindi.

YAVAŞ: "KEŞKE FARKLI BİR KARAR ALINSAYDI"

Yavaş, "Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, ille benim aday olmamı isteseydi belki o şekilde önümü açabilirdi" ifadelerini kullanarak, Akşener'in kendisine yönelik sözlerine karşı çıkarak eleştirilerde bulundu.

İYİ PARTİ LİDERİ UŞAK'TA AÇIKLAMIŞTI

Akşener, Uşak'ta gerçekleşen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları'nı 'korkaklıkla' suçlamış ve bu ifadelerle gündeme gelmişti.

YAVAŞ: "KORKAKLIKLA SUÇLANMAK ZORUMA GİDİYOR"

Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor" diyerek, Akşener'in sözlerine yanıt verdi. Akşener'in daha önce Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı yönündeki söylemlerine vurgu yaparak eleştirilerini sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi