Akşener'in Saray'dan Yardım Talebi: Fatih Altaylı'dan Şok İddia!

Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi bir iddia, Meral Akşener'in Erdoğan'a bir iş insanı için yardım talep ettiği kişinin kim olduğunu açıklayarak bu konuyu gündeme taşıdı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener ile yaptığı özel görüşmeye dair yeni bir iddiayı ortaya attı.

Altaylı'ya göre, Akşener'in Erdoğan'dan, iş insanı Mübariz Mansimov'un Yargıtay'daki bir dosyası için yardım talep ettiği öne sürüldü.

Altaylı'nın son YouTube programında yaptığı konuşma şu detayları içeriyor:

"Mansimov'un kimliği artık konuşulan konular arasında. İYİ Parti içinde ve AKP'ye yakın çevrelerde, bu iş insanının Mübariz Mansimov olduğu konuşuluyor."

"Eski genel başkan yardımcılarından biri, Mansimov'a çok yakın bir isim olarak biliniyor. Daha önce Akşener'i Mansimov'un ofisine götürmüş ve şimdi de Cumhurbaşkanlığı nezdinde Mansimov'un hukuki meseleleriyle ilgili aracılık ettiği iddia ediliyor."

"Bu bilgilerin Saray'a fazla yakın bir gazeteci aracılığıyla sızdığı konuşuluyor. Söz konusu gazeteci, geçmişte AKP hatta devlet adına da konuşmuş bir isim olarak biliniyor. Bilginin nasıl ve ne şekilde sızdığı net değil ancak bu durumun tamamen insani bir yaklaşım veya Akşener'in rica üzerine gittiği bir ziyaretten kaynaklanmış olabileceği de düşünülüyor. Ancak elimizde bu konuya dair somut bilgi veya belge bulunmamaktadır."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.