AKtroller: ABC Gazetesi, sol Portal, İleri Haber kapatılacak!

AKP'ye yakınlığı ile bilinen; AKP ve yargısının alacağı kararları önceden duyurması ile tanınan AKtrollerden "Başkentçi" isimli tweeter hesabı, gazetemiz abcgazetesi.com ile bir dizi sol ve muhalif adresin susturulacağını...

AKP'ye yakınlığı ile bilinen; AKP ve yargısının alacağı kararları önceden duyurması ile tanınan AKtrollerden "Başkentçi" isimli tweeter hesabı, gazetemiz abcgazetesi.com ile bir dizi sol ve muhalif adresin susturulacağını yazdı.

Özellikle geçen hafta itibariyle başlayan ve bu süre içerisinde FETÖ ile bağlantısı bulunmayan, ancak 'AKP yarım kalan darbeyi tamamlıyor' diyebilen, muhalif, sol çizgileri ile Türkiye'de AKP-Erdoğan kliğine teslim olmuş merkez ve yandaş medya kurumlarına alternatif olarak yurttaşların gerçek ve doğru habere ulaşmasının tek yolu olan muhalif medya kuruluşlarına yönelik kapatma hamleleri hızını artırmıştı.

AKP'nin devlet içinde örgütlenmesini teşvik ettiği ve gazetemiz editörleri ve imtiyaz sahibi, genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın da geçmişte mağduru olarak cezaevinde yattığı Fethullah Gülen Cemaati'nin 15 Temmuz darbe girişimi ardından da sözkonusu hesap kapatılacağımızı duyurmuş, ardından Telekominikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) geçerek gazetemizi kapatmıştı. sonradan bu operasyonun FETÖ taraftarı bürokratlar tarafından yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ardından TİB de kapatılmıştı.

Sonrasında yaptığımız itiraz ve alınan mahkeme kararının gazetemizin kuruluşundan önceye dayanması gibi bir dizi hukuki skandalın ardından gazetemize yönelik yayın yasağı kaldırılmış ve ABC yayın hayatına devam etmişti. 

Gazetemiz FETÖ'nün darbe girişimi öncesi ve sonrasında Gülen Cemaati'nin yarattığı tehlikenin boyutlarına sürekli dikkat çekmişti. Ancak, gazetemiz 15 Temmuz'un ardından AKP-Erdoğan kliğinin fırsattan yararlanarak yeni bir 'Sivil' darbe girişiminde bulunduğunun da altını çizmişti.

ABC Gazetesi, Türkiye'nin artık ana sorununun cemaatle hesaplaşma adı altında, faşizan bir rejim değişikliğine sürüklenmesi olduğunu da ısrarla vurgulamaktadır.

İşte o 'Ak Trol' hesabının gazetemizin de aralarında bulunduğu interhet sitelerinin kapatılacağına ilişkin yaptığı sosyal medya duyurusu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!