Aktürkoğlu: "Galatasaray'a üzülüyorum, Fenerbahçe yanlış yolda"

Galatasaray'dan transfer olduğu Portekiz'in Benfica takımında gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, kendi sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında takipçileriyle buluştu.

Galatasaray'dan transfer olduğu Portekiz'in Benfica takımında gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, kendi sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında takipçileriyle buluştu. Yayın sırasında hayranlarından gelen soruları yanıtlayarak samimi bir sohbet gerçekleştiren Kerem, hem futbol kariyerine hem de kişisel hayatına dair birçok konuya değindi.

Kerem'in açıklamalarından öne çıkan bölümler şu şekilde:

"Ben de artık sizler gibi bir Galatasaray taraftarıyım. RFS beraberliği. Elbette üzülüyorum. Ama futbolda inişler ve çıkışlar var. Buna anlayış göstermeliyiz. Şu durumda takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray bu süreçleri atlatabilen çok kuvvetli bir takım. Sadece iki maç berabere kalınmış. Düşüşlük bir durum da yok.

Mauro Icardi ile bizim aramızda olumsuz bir şey yok. Ben onu seviyorum. O da beni seviyor. Galatasaray'daki takım dostlarımla devamlı konuşuyoruz.

Fenerbahçeli yakın dostlarım var fakat ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda. Belki bir gün farkına varırlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.