Al-Nassr yeni teknik direktör arayışında: Cristiano Ronaldo Zidane'ı önerdi

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'a Zinedine Zidane'ı teknik direktör olarak getirmeyi önerdi. Ancak kulüp, Zidane'ı geri planda tutup eski Milan teknik direktörü Stefano Pioli ile görüşmelere başladı. Zidane'ın Suudi Arabistan'daki teklifi kabul edip etmeyeceği belirsiz.

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'a Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı efsanevi bir teknik direktörü getirmesi için öneride bulundu. Suudi Pro Ligi temsilcisi, teknik direktör Luis Castro'nun 14 aylık görev süresinin ardından yeni bir isim arayışına girdi. Kulüp, Ronaldo'nun da görüşlerini değerlendiriyor. Ronaldo'nun önerisi büyük yankı uyandırdı; Portekizli yıldız, Al-Nassr yönetimine Zinedine Zidane'ı takımın başına getirmelerini tavsiye etti.

Zidane ile Real Madrid'de birlikte büyük başarılara imza atan Ronaldo, Fransız teknik adamın kulübü hedeflerine ulaştırabilecek mükemmel bir seçenek olduğunu belirtti. Al-Nassr, sezonun başında Suudi Pro Ligi'nde yedinci sırada yer alıyor ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda yeni bir teknik direktör arayışını hızlandırdı.

Zidane ve Ronaldo, Real Madrid'de birlikte üç Şampiyonlar Ligi ve bir La Liga şampiyonluğu yaşamıştı. Ancak Zidane, Madrid'den ayrıldığından bu yana teknik direktörlük görevine dönmedi ve gelecekteki kariyer hamlesi hakkında temkinli davranıyor. Özellikle doğru fırsatı bekleyen Zidane'ın Suudi Arabistan'daki teklifi kabul edip etmeyeceği belirsiz.

Daha önce Manchester United'ın başına geçmesi için de teklif alan Zidane, akıcı İngilizce konuşamadığı gerekçesiyle bu teklifi reddetmişti. 

Ancak, Al-Nassr, Ronaldo'nun ısrarına rağmen Zidane seçeneğini geri plana itti. Şu anda, kulübün eski Milan teknik direktörü Stefano Pioli'yi takımın başına getirmeye hazırlandığı konuşuluyor. Pioli, Milan'da beş yıl görev yaptıktan sonra geçtiğimiz Mayıs ayında görevinden ayrılmıştı ve Suudi Arabistan'daki bu yeni teklifi kabul etmesi halinde maaşında ciddi bir artış yaşayacak.

Zidane ise, kariyerine en uygun fırsatı acele etmeden beklemeye devam ediyor. Fransız futbol efsanesinin, Didier Deschamps'ın elinde bulunan Fransa milli takımı teknik direktörlüğü görevine göz diktiği iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.