Alaatin Çakıcı'nın danışmanı ve avukatından Adem Çakıcı açıklaması

İstanbul Cevizlibağ'da dün gece silahlı saldırıya uğrayan Adem Çakıcı olayı sonrasında ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın danışmanı ve avukatı sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bilindiği gibi Adem Çakıcı, dün akşam saat 20.30 sıralarında, kendi kullandığı otomobili ile İstanbul Cevizlibağ'da giderken, başka bir arabadan çapraz ateşe uğramış ve saldırıdan hafif şekilde yaralanarak kendi imkanları ile gittiği İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Servisi'nde tedavi edilmişti. Tedavisi sonrası ifade veren Adem Çakıcı, kendisine silahla saldıranları tanımadığını söylemişti.

Öte yandan Adem Çakıcı, 29 Aralık 2017 tarihinde, Kadıköy'de bulunan bir otelin restoranında silahla vurulmuş ve vücuduna 5 kurşun isabet etmişti. O tarihteki vurulma olayında ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı azmettirici olarak yargılanmıştı.
Bu gelişmeler sonrasında ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı’nın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan twitter hesabından bir açıkllakin yaptı. Aydoğan, Alaattin Çakıcı ile Adem Çakıcı’nın kuzen olmalarına rağnem 2017 yılında akrabalık kestiklerini söyledi.

Yine Ferhat Aydoğan’ın ardından Alaatin Çakıcı’nın avukatı Can Sevinç de, twitter hesabından çok sert bir açıklama yayınladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı