Alaattin Çakıcı’nın dikkat çeken gezisi; Hrant Dink'in katili Ogün Samast ile de görüştü

Organize suç lideri Alaattin Çakıcı, Karadeniz turu sırasında Gürcistan’a geçmek istedi ancak konvoyundaki bazı isimlerin yurt dışı yasağı nedeniyle Sarp Sınır Kapısı’ndan geri döndü. Çakıcı ayrıca Hrant Dink cinayeti faili Ogün Samast ile Trabzon’da buluşarak birlikte Rize’ye geçti.

Alaattin Çakıcı’nın dikkat çeken gezisi; Hrant Dink'in katili Ogün Samast ile de görüştü

Organize suç dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı, Karadeniz turu kapsamında Gürcistan’a geçmek istedi ancak konvoyundaki bazı isimlerin yurt dışı yasağı nedeniyle sınırdan geri döndü. Çakıcı, aynı tur kapsamında Hrant Dink cinayeti faili Ogün Samast ile de bir araya geldi.

Organize suç dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı, Karadeniz turu kapsamında Gürcistan’a geçiş yapmak istedi ancak konvoyundaki bazı kişilere yönelik yurt dışı yasağı nedeniyle Sarp Sınır Kapısı’ndan geri dönmek zorunda kaldı. Çakıcı’nın bu süreçte, Hrant Dink cinayeti faili olarak hüküm giymiş ve 2023 yılında tahliye edilmiş olan Ogün Samast ile de bir araya geldiği öğrenildi.

T24’ün aktardığı bilgilere göre, geçtiğimiz ekim ayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Çakıcı, Karadeniz gezisi sırasında Trabzon ve Rize’de çeşitli temaslarda bulundu. Bu ziyaretler kapsamında, Trabzon-Rize yolu üzerindeki bir otelde Ogün Samast ile buluştu. Görüşme sırasında Samast’ın Çakıcı’nın elini öperek "amca" diye hitap ettiği belirtildi. İkilinin daha sonra birlikte Rize’ye geçtiği bildirildi.

Gürcistan’a geçiş girişimi sırasında ise Çakıcı’nın beraberindeki bazı kişilerin yurt dışına çıkış yasağı olması nedeniyle, sınır kapısından geri dönmek zorunda kaldığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.