Alanyaspor, Gaziantep FK Deplasmanında 3-0'lık Galibiyetle Üst Üste Dördüncü Zaferini Elde Etti

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK deplasmanında 3-0'lık net bir galibiyet elde ederek üst üste dördüncü zaferini yakaladı. Ahmed Hassan'ın iki golü ve Oğuz Aydın'ın bir golüyle skoru belirleyen Akdeniz ekibi, sezonun en etkileyici performanslarından birini sergiledi.

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantep FK deplasmanında büyük bir zafer elde etti. Ahmed Hassan'ın iki golü ve Oğuz Aydın'ın bir golüyle rakibini 3-0 mağlup eden ekip, sezonun ilk kez üst üste dört galibiyetini aldı. Bu sonuçla puanını 42'ye çıkaran Alanyaspor, son haftalardaki çıkışını sürdürdü.

Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantep FK deplasmanında muhteşem bir performans sergileyerek rakibini 3-0 mağlup etti. Ahmed Hassan'ın iki golü ve Oğuz Aydın'ın bir golüyle skoru belirleyen Akdeniz ekibi, bu galibiyetle sezonun ilk kez üst üste dört maçlık galibiyet serisine ulaştı.

Bu zaferle birlikte puanını 42'ye yükselten Alanyaspor, son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Teknik Direktör Fatih Tekke'nin öğrencileri, önce Trabzonspor'u 3-1, ardından Sivasspor'u 2-1 ve son olarak da Kayserispor'u 1-0 mağlup etmişti. Gaziantep deplasmanından da 3-0'lık net bir skorla ayrılarak bu sezonki en iyi performanslarından birini sergilediler.

Alanyaspor'un bu çıkışı, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlarda da dikkat çekiyor. 32. haftada Galatasaray'ı evinde konuk edecek olan takım, bu momentumu sürdürerek üst sıralara tırmanma hedefinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist