Alanyaspor, Oba Stadyumu'nda Meydana Gelen 1,5 Milyon TL'lik Hasarı Açıkladı

Alanyaspor, Alanyaspor-Antalyaspor maçının ardından Oba Stadyumu'nda meydana gelen 1,5 milyon TL'lik hasarı açıkladı. Tribünlerdeki koltuklardan tuvaletlerdeki fayanslara kadar çeşitli zararlar tespit edildi.

Alanyaspor'un Alanyaspor-Antalyaspor maçının sonunda Oba Stadyumu'nda oluşan 1,5 milyon TL'lik hasarı açıklamasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Kulüp, Antalyaspor taraftarlarının tribünlerden tuvaletlere kadar çeşitli bölgelere zarar verdiğini belirtti. Bu olay, Türk futbolunda tribün şiddeti tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

Alanyaspor, Süper Lig'in 38. haftasında oynanan ve 1-1 berabere sona eren Alanyaspor-Antalyaspor maçının bitiş düdüğü sonrası Oba Stadyumu'nda meydana gelen hasarla ilgili bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, stadyumdaki hasarın görüntü ve fotoğraflarının da paylaşıldığı belirtildi. Açıklamada, hasarın Antalyasporlu taraftarların, kendilerine ayrılan tribünlerdeki koltuklara, turnike girişine, tuvaletlerdeki fayanslara, asma tavanlara, aynalara, musluklara, pisuvarlara ve lavabolara zarar verdiği ifade edildi. Yapılan inceleme sonucunda hasarın 1,5 milyon TL değerinde olduğu tespit edildiği ve bu durumun Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tutanak tanzim edilerek bildirildiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.