Alanyaspor'a bomba gibi transfer! 7 Milyonluk golcü imzayı attı

Başarılı teknik adam Fatih Tekke'nin önderliğinde çıkış yakalayan Corendon Alanyaspor, hücum hattını güçlendirmek adına önemli bir transfer gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan Güney Koreli golcü oyuncu Ui-jo Hwang'ı kadrosuna kiralık olarak dahil etti.

Başarılı teknik adam Fatih Tekke'nin önderliğinde çıkış yakalayan Corendon Alanyaspor, hücum hattını güçlendirmek adına önemli bir transfer gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan Güney Koreli golcü oyuncu Ui-jo Hwang'ı kadrosuna kiralık olarak dahil etti. Bu hamle, takımın kümede kalma savaşındaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

UI-JO HWANG'IN KİRALIK TRANSFERİ İLE HÜCUM HATTI GÜÇLENDİ

Corendon Alanyaspor'un transferdeki hedefi netti: hücum hattını güçlendirmek ve takımın hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak. Bu doğrultuda yapılan 7 milyon euroluk transfer, taraftarları heyecanlandırdı ve takıma olan güveni artırdı.

BAŞKAN HASAN ÇAVUŞOĞLU: "UI-JO HWANG, KULÜBÜMÜZE YARARLI İŞLER YAPACAK"

Ui-jo Hwang'ın transferiyle ilgili olarak Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu, "Nottingham Forest’dan Ui-jo Hwang. Kore Milli Takımı’nın kaptanlarından. Santrfor mevkiinde oynuyor. Kulübümüze yararlı işler yapacağına inanıyoruz. Scout ekibimiz de iki yıl önce kendisini takip etmişti. Tabii ki kulübümüzün alabileceğimiz bir oyuncu değildi, ligin ikinci yarısı için kiralık alabildik. Hem kulübümüze hem ligimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA TRANSFER BEKLENİYOR MU?

Başkan Çavuşoğlu, takımın transfer politikasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunurken, "Alanyaspor’un başka transferi olacak mı?" sorusuna da yanıt verdi. Çavuşoğlu, "Şu an için takımdan ayrılacağı öngörülen bir futbolcumuz yok ama belki bir tane daha transferimiz olabilir" ifadelerini kullandı.

UI-JO HWANG'IN FUTBOL KARİYERİ

Güney Koreli golcü oyuncu Ui-jo Hwang, futbol kariyerinde 381 karşılaşmada görev aldı. Bu karşılaşmalarda 110 gol ve 30 asistlik performans sergileyen Hwang, Alanyaspor'un hücum hattına katkı sağlamak için hazır olduğunu gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı açıkladı: "Ben ofansif futbol istiyorum"
NBA Playofflarında İlk Zaferler: Celtics ve Thunder Öne Geçti!
Maradona'nın Altın Top Ödülü: Efsanevi Performansı Satışta!
Göztepe'nin Sportif Direktörü Ivan Mance: Süper Lig'de Güçlü Bir Takım Kuracağız
Beşiktaş Yönetiminden Di Maria İddialarına Net Yanıt: "Samet Aybaba Listesinde Yok"