Alanyaspor’da başkanlığa tekrar aynı isim! Hasan Çavuşoğlu Başkan!

Alanyaspor'da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında seçim gündemi! Kulüp Başkanlığı'na tekrar Hasan Çavuşoğlu geldi! Hasan Çavuşoğlu yine başkan! Alanyaspor'da başkan belli! Seçim kurulu kararını vermiş oldu...

Alanyaspor'un olağan genel kurul toplantısında Hasan Çavuşoğlu yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Çavuşoğlu, konuşmasında şunları söyledi: "Türkiye'de 13 yıldır cumhurbaşkanı ve yönetimi aynı istikrarla uyum içinde olan kimse yok. Biz arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Alanyaspor bir hizmet yeridir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." Daha önce Alanyaspor'un lideriydi."

Corendo Alanyaspor'un 30 Mayıs'ta yapılması planlanan ve çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen asıl genel kurulu bugün gerçekleşti. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul, oy çokluğu sağlanmadan yönetim kurulu başkanı seçimiyle başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla gündem maddeleri başladı.

"ALANYASPOR HİZMET YERİDİR"

Toplantının açılışında konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un yönetim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Başkan Çavuşoğlu, kulübü 13 yıl boyunca aynı anda istikrarlı bir şekilde yönettiklerini belirterek, "Alanyaspor'un gelir kaynakları 10 milyon TL. Premier Lig'de 10 milyon TL ile neler yapabiliriz? Bir yerel tetikçi satın alabiliriz. Süper Lig'de bu işler parayla olur. 8 yılımızı doldurduk, bu kulübün 10 milyon TL sabit gelir kaynağı var. Şu ana kadar bu takımı nasıl Süper Lig'de tuttuğumuzu anlamadılar. Buna kongre denir ama her yıl kongre kararını ben veririm. Gelin, yeterince cesursanız bir ipucu yaratıp teslim edelim. 13 yıldır benimle birlikte yürüyen çalışan, yönetici olsun, tüm dostlarıma teşekkür etmek istiyorum. Hepsi benim olduğum yere gitti. Türkiye'de 13 yıldır bu kadar istikrarlı bir cumhurbaşkanı ve yönetimi olan bir kişi olmadı. Arkadaşlarımızla devam edelim. Alanyaspor bir hizmet lokasyonudur. Alanyaspor'un yöneticiliğini yapanlara teşekkür etmek istiyorum. Oraya gelen herkes katkı sağlıyor. Çalışıyor. Bugün önümüzdeki sezon için çalışmalarımıza başlıyoruz. İnşallah yine Fatih Tekke hocamızla devam edeceğiz. Ayrıca yönetime yeni katılan ve yanınızdayız diyen tüm dostlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Başkan Çavuşoğlu'nun açıklamasının ardından Alanyaspor genel koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu'nun performans raporunu okurken, "Taraftarlara ve Alanyaspor'a katılan herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi. Daha sonra Alanyaspor'un mevcut borcunun 180 milyon 876 bin 155 TL olduğu açıklandı.

Genel kurulda tek aday olarak seçilen Hasan Çavuşoğlu, oybirliğiyle yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Genel Kurulun ardından Cumhurbaşkanı Çavuşoğlu ve yeni hükümet toplu fotoğraf çektirdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.