Alaves Maçı Öncesi Ancelotti'den Açıklamalar: "Acı çekmemiz gerektiğini biliyoruz"

Carlo Ancelotti, Alaves maçı öncesi basın toplantısında hedeflerinin aynı olduğunu vurguladı. Bellingham’ın oynayacağını, Carvajal’ın birkaç gün daha ihtiyacı olduğunu belirtti. Endrick’in performansından memnun kaldığını ifade ederken, Mbappe’nin durumu için "Yarın göreceksiniz," dedi.

Carlo Ancelotti, La Liga'nın 7. haftasında Alaves ile yarın akşam oynayacakları maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Hedefimiz her zaman aynı. İyi bir dinamiğe sahip olmaya başladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Kazanmak için mücadele etmemiz ve acı çekmemiz gerektiğini biliyoruz. Her maçta daha iyi olacağız," ifadelerini kullandı.

Ancelotti, Espanyol karşısında ilk 11'de yer almayan Rüdiger, Vinicius ve Mendy'nin bu maçta görev yapma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Sakatlanan Bellingham ve Carvajal'ın durumları hakkında ise, "Bellingham korumayla oynamaya hazır ve oynayacak. Carvajal ise darbe sonrası iyileşmek için birkaç güne daha ihtiyaç duyuyor," dedi.

Brezilyalı golcü Endrick'in performansını da değerlendiren Ancelotti, "Son maçta sağ kanatta kanat oyuncusu gibi görev yaptı. İyi iş çıkardı, motive oldu ve çalışıyor. Kanatta da oynayabilen bir hücumcu," şeklinde konuştu. İlk 11'de yer alıp almayacağına dair net bir bilgi vermekten kaçındı.

Ancelotti, Camavinga'nın perşembe gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağını da ekledi. Mbappe'nin Alaves karşısında dinlendirilip dinlendirilmeyeceğiyle ilgili soruya ise, "Yarın göreceksiniz, bazı rotasyonlar olacak," yanıtını verdi.

Ceballos'un iyileşmeye başladığını ve doğru yolda olduğunu vurgulayan Ancelotti, Real Madrid ile 300. maçına ulaşmasıyla ilgili, "Madrid'e koçluk yapma şansına sahip oldum. Şanslıyım. Bunu 300 kez yapmak, bir mucize değil ama neredeyse öyle," yorumunda bulundu.

Real Madrid'in bu sezonki tüm resmi maçlarda attığı 18 golün 17'sinin ikinci yarılarda gelmesiyle ilgili olarak, "İkinci yarıda rakipler savunma temposunu ve yoğunluğunu düşürüyor. Bu, oldukça çarpıcı bir istatistik," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.