Alex De Souza 12 Yıl Sonra Türkiye’deki Yaşam Pahalılığını Korkutucu Buldu

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, 12 yıl sonra Antalyaspor Teknik Direktörü olarak Türkiye'ye döndü. Rafine TV'ye verdiği röportajda, Türkiye'deki yaşam pahalılığının korkutucu bir şekilde arttığını belirtti. Alex'in Türkiye'den ayrıldığı 2012'de dolar 1.8 TL seviyesindeydi.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex De Souza, 12 yıl aradan sonra Antalyaspor Teknik Direktörü olarak Türkiye’ye geri döndü. Türkiye'deki yaşam pahalılığını dikkatle gözlemleyen Alex, bu durumun korkutucu bir şekilde arttığını ifade etti. 2012’de Türkiye’den ayrıldığı dönemde dolar 1.8 TL, euro ise 2.3 TL seviyelerindeydi.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex De Souza, 12 yıl aradan sonra Antalyaspor Teknik Direktörü olarak Türkiye’ye geri döndü. Rafine TV YouTube kanalına verdiği röportajda, Türkiye’de yaşanan yaşam pahalılığının artışına dikkat çekerek, "Yıllar sonra Türkiye’ye döndüğümde pahalılığın korkutucu bir şekilde arttığını gözlemledim" dedi.

Alex, Fenerbahçe’de 7 yıl boyunca futbol oynamış ve 2012 yılında kulüpten ayrılarak futbola başladığı kulüp olan Coritiba ile 2 yıl anlaşmıştı. Türkiye’den ayrıldığı 2012 yılında dolar 1.8 TL, euro ise 2.3 TL seviyelerindeydi. Alex’in 12 yıl sonra Türkiye’ye dönüşü, artan enflasyonu ve yaşam maliyetlerini vurgulayan bir gözlemle dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.