Alex de Souza Yönetimindeki Antalyaspor, İç Sahada Etkili Performans Sergiliyor!

Antalyaspor, Alex de Souza'nın teknik direktörlüğünde iç sahada başarılı sonuçlar alıyor. Kırmızı-beyazlılar, Göztepe ile berabere kaldıktan sonra Hatayspor ve Adana Demirspor’u mağlup etmeyi başardı.

Antalyaspor, Alex de Souza Yönetiminde İkinci Galibiyetini Aldı

Teknik direktör Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'deki bu sezonki ikinci galibiyetini sahasında kazandı. 2024-25 sezonuna Göztepe ile oynanan 0-0'lık beraberlikle başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 18 Ağustos'ta Beşiktaş'a 4-2 mağlup olmuştu. Ancak Antalyaspor, 25 Ağustos'ta konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 3-2 yenerek ilk galibiyetini elde etti.

Adana Demirspor Maçında İkinci Galibiyet

Antalyaspor, ligin beşinci haftasında dün oynadığı Adana Demirspor maçını 2-1 kazanarak puanını 7'ye çıkardı. Akdeniz ekibi, bu sonuçla ligde 8. sırada yer aldı.

Samudio En Golcü Oyuncu

Takımın en golcü oyuncusu Paraguaylı Braian Samudio, Beşiktaş'a karşı attığı iki golle sezona hızlı başladı. Samudio, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarında da son dakika golleri atarak toplamda 4 gole ulaştı.

Larsson Üst Üste Goller Attı

İsveçli oyuncu Sam Larsson, Başakşehir maçında iki gol attıktan sonra Adana Demirspor maçında da takımının ilk golünü kaydetti. Larsson, üst üste iki maçta üç gol atarak takımının önemli gol silahlarından biri oldu.

Townsend İlk Maçına Çıktı

Antalyaspor’un yeni transferi Andros Townsend, Adana Demirspor maçında 66 dakika süre alarak ilk kez kırmızı-beyazlı forma ile sahaya çıktı. İngiliz oyuncu, İngiltere Championship takımlarından Luton Town’dan transfer edilmişti.

Sıradaki Maç Kasımpaşa Deplasmanında

Antalyaspor, 6. haftada 22 Eylül Pazar günü Kasımpaşa'ya konuk olacak ve İstanbul'da sezonun ilk deplasman galibiyetini arayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.