Alex de Souza'dan teşekkür mesajı

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Fenerbahçe maçı öncesi Mourinho ile paylaştığı fotoğrafla 20 yıl önceki anılarını tazeledi. "Mourinho'ya destekleri için teşekkür ederim," diyen de Souza, Türk halkına da gösterilen ilgi ve saygı için minnettar olduğunu vurguladı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında oynanan ve Antalyaspor’un 2-0 mağlup olduğu Fenerbahçe maçı öncesi, Mourinho ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Brezilyalı teknik direktör, anılarla dolu bir mesaj kaleme aldı.

Alex de Souza, paylaşımında 20 yıl önceki kariyerine atıfta bulunarak, "2003 yılında Cruzeiro'da orta saha oyuncusu olarak görev yaparken, Mourinho'nun Porto'da çalışmaya başladığı dönemdeyiz. 2004’te Türkiye’ye geldiğimde, ben Fenerbahçe formasını giyerken, Mourinho’nun Portekiz, İtalya, İspanya ve İngiltere'de birçok kupa kazandığını gördüm. Bugün, 20 yıl sonra Antalyaspor ile Türkiye’de teknik direktörlük yapma fırsatını bulduğum için, Mourinho ile karşılaşma şansı yakaladım," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, duygularını daha da derinleştirerek, Mourinho’ya olan minnettarlığını dile getiren de Souza, "Mourinho'ya, bana olan destekleri için; Fenerbahçe'deki uzun yıllarım için; Antalyaspor'da bana hocalık yapma fırsatı verdiği için; ve özellikle Türk halkının bana gösterdiği ilgi ve saygı için teşekkür ederim. Tüm bunlar için futbola da minnettarım," şeklinde konuştu. Bu paylaşım, futbol dünyasında geçmişle günümüzü birleştiren anlamlı bir mesaj olarak öne çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.