Alex Pritchard, Sivasspor’a imzayı atmış oldu

Sivasspor, kadrosuna kattığı İngiliz oyuncu Alex Pritchard için imza töreni düzenledi. Alex Pritchard, Sivasspor ile anlaşarak; Sivasspor forması için heyecanlı bir bekleyişe girmiş oldu. Son dakika haberi..

Sivasspor, kadrosuna kattığı İngiliz oyuncu Alex Pritchard için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Alex Pritchard şunları söyledi: "Elimden geleni yapacağım. Şu anda gerçekten heyecanlıyım ve hayranlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyorum."

Sivasspor, İngiltere Şampiyonası'ndan 1.Lig'e düşen Birmingham City'den transfer edilen Alex Pritchard için Sivas 4 Eylül Stadı'nda imza töreni düzenledi. Törende Kulüp Başkan Yardımcısı Bahattin Eken, Başkan Yardımcısı Burak Özçoban ve gazeteciler hazır bulundu. Başkan Yardımcısı Eken, konuşmasında şunları söyledi: "Bugün kulübümüz için önemli bir adım atmak ve büyük yetenekleri kadromuza katmak için burada toplandık. İngiltere'nin en yetenekli oyuncularından biri olan Alex Pritchard'ı aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sivasspor ailesi ruhu ve oyun zekasıyla tanınan mücadeleci bir oyuncu. Gökhan Karagöl'e ve transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda taraftarlarımıza da bu süreçte gösterdikleri sabır ve destek için teşekkür etmek istiyorum. Sivasspor olarak ligde başarıya ulaşmak için çalışıyoruz. Alex Pritchard gibi kaliteli oyuncuları kadromuza katarak bu hedeflere ulaşma yolunda önemli bir adım atıyoruz. Alex Pritchard'a Sivasspor'da hoş geldiniz diyor ve kendisine kırmızı beyazlı formamızla başarılı, sakatlıksız bir sezon diliyorum. Birlikte birçok zafere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

"Başarılı olmak istiyorum"

Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Alex Pritchard, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Gökhan Karagöl'e ve yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapmak ve yeni maceramda başarılı olmak istiyorum. Bu benim İngiltere dışında ilk oynayışım. Şu anda gerçekten heyecanlıyım ve hayranlarımızla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Geçen sene bana ilgi vardı ama ne yazık ki futbol gerçekleşmedi. Türkiye ligi de çok güçlü ve rekabetçi. Avrupa'ya gitmek için elimizden geleni yapacağız."

Görüşmelerin ardından 31 yaşındaki futbolcu, kendisini kırmızı-beyazlılara bağlayarak 2 yıllık sözleşmeye imza attı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.