Aleyna Ağgül’ün şüpheli ölümü: Dosyaya gizlilik kararı

Iğdır’da erkek arkadaşının babası tarafından tehditle tecavüze maruz bırakıldığına dair not bırakıp intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün şüpheli ölümü ile ilgili davada gizlilik kararı verildi.

"Ölümümden Gökhan Argın sorumludur" yazılı notunu bıraktıktan sonra yaşamına son veren 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün dosyasına gizlilik kararı getirildi. 

Olay, 30 Eylül sabahı 14 Kasım Mahallesi'nde meydana geldi. Aleyna Ağgül,  "Ölümümden Gökhan Argın sorumludur" yazılı not bırakarak yaşamına son verdi.   Bunun üzerine kentte nakliyecilik ve emlakçılık yapan Gökhan Argın (43) ve oğlu Göktürk Argın (19) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Göktürk Argın, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gökhan Argın ise 'intihara teşvik' suçundan tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Gökhan Argın, adli kontrol ve imza şartıyla il ile yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı.Soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcısı, serbest bırakılma kararına Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki bir üst mahkeme olan Sulh Ceza Mahkemesi'ne itiraz etti. Sulh Ceza Mahkemesi, Cumhuriyet Savcılığının itirazını kabul etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kadın Haberleri

Manisa'da kadın cinayeti: Eşini tüfekle öldürüp intihar etti
Kasiyerlik yapan 35 yaşındaki Şeyda Ateş 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtar oldu
Ayşenur Bedel ölümünde şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Erzurum’da erkek şiddeti: Hemşire eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü