Aleyna Çakır'ın ailesi su kuyusuna düştü

Aleyna Çakır'ın annesi ve babası olan Hatun Esen ve eşi Mehmet Esen, Kaman ilçesinde evlerinin önünde bulunan su kuyusuna düştü. Çevredekilerin ihbarıyla kurtarılan çift ve Kaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaman ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan olayda, Ankara'da ölü bulunan Sema Esen'in annesi Hatun Esen, evlerinin önünde bulunan ortalama 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Eşi Mehmet Esen, durumu fark ederek eşini kurtarmaya çalışırken aynı şekilde kuyuya düşerek yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve su kuyusuna düşen çift kurtarıldı. Yaralı Esen çifti, sağlık ekiplerince Kaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
 

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR?

Sema Esen, kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak bilinen bir kadın, ölümünden önce kendisine şiddet uygulayan Ümitcan Uygun'u sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı görüntülerle şikayet etti. Uygun ve ev arkadaşı Enes Özdemir gözaltına alındı, ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturma sonucunda Uygun ve Özdemir hakkında çeşitli suçlamalarla dava açıldı ve Ankara 17'nci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında Uygun'a toplam 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Bu ceza, 'konut dokunulmazlığını ihlal', 'bilişim sistemine usulsüz giriş', 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme' ve 'tehdit' suçlarından kaynaklanıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi
Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"