Aleyna Tilki: "Çocuklu rock star olacağım"

Aleyna Tilki, Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda yeni albümünün rock star evresiyle ilgili heyecanını paylaştı.

Şarkıcı Aleyna Tilki, yeni albümünün hazırlıkları sürerken Cosmopolitan dergisine verdiği röportajla dikkat çekti. Geleceğe dair cesur hedeflerini paylaşan Tilki, kendisini bir rock star olarak hayal ettiğini belirtti.

Yeni albümüyle birlikte bir rock yıldızı evresine gireceğini ifade eden Tilki, "30'larıma girdiğimde hayal ettiğim gibi, güçlü, net sınırları olan ve kendini tanıyan bir rock star olacağım" dedi. Ayrıca, çocuk sahibi olma planlarından da bahsederek, "Bilmiyorum ama çocukları olan bir rock star olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Aleyna Tilki, röportajında kişisel mücadelelerine de değindi. "20'lerimin ortalarına kadar ciddi depresyonlarla mücadele ettim. Bu süreçte kendimi ve sınırlarımı daha iyi tanıma fırsatı buldum," diyen Tilki, şu an daha güçlü hissettiğini vurguladı. "Artık insanlar beni kolayca yaralayamaz. Büyümeyi seviyorum çünkü bu, içimdeki çocuğun elini tutmama izin veriyor. Geleceğe dair kaygılarım devam etse de her zorluğun üstesinden gelebileceğime inanıyorum," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.