Aleyna Tilki: Tacize uğradığım mekânlara çıkmamı istiyorlar

Ünlü popçu Aleyna Tilki müzik dünyasına ilişkin eleştirilerde bulunduğu videoda, kendisinin ölmesini yok olmasını isteyenlerin olduğunu belirterek, "Zamanında tacize uğradığım ve psikolojimin neredeyse çöktüğü mekânlara yeniden çıkmamı istiyorlar" dedi.

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından, sanat dünyasına yönelik suçlamalarda bulunduğu bir video yayınladı. Tilki, sahnelere çıkışının engellendiğini duyurdu. Sesi titreyerek video çeken ve açıklamalarının sonunda sektörde hep engellendiğini dile getiren Tilki, "Bu sektörün a.... koyayım" şeklinde küfür etti.

Tilki videoyu şu sözlerle paylaştı: "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar.
Hem de çok iyi bildiğiniz adlar bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu vakası yalnız beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar gene benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar.
Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajını böldü
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı
Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor