Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın yatak sohbeti olay oldu

Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın YouTube programında yapılan yatak odası sohbeti, izleyicilere keyifli ve şaşırtıcı anlar yaşattı. Program, Aleyna Tilki'nin samimi itirafları ve Kerimcan Durmaz'ın esprili yaklaşımıyla dikkat çekti.

Aleyna Tilki, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olarak yatak odası sohbeti konseptinde keyifli bir program yayımladı. Programda, Aleyna Tilki'nin sahneye çıkmasının engellendiğini dile getirmesi ve Samet Liçina'nın da katılımıyla sohbet edildi.

Kerimcan Durmaz, konuk olan genç müzisyene ilişkiler hakkında çeşitli sorular yöneltti ve onu zor durumda bıraktı. Özellikle "Türk seviyor musun?" sorusuna verdiği cevapla gülümsemelere neden oldu. Aleyna Tilki, "Tabii ki de. Türklerdeki güzel bir taraf var tabii ki Türkleri seviyorum. Hani ırk ayrımım yok ama yani Türk erkekleri de tabii ki de yani babalarımız dedelerimiz dediğimiz zaman..." cevabını verdi.. Aleyna Tilki, Türkleri sevdiğini belirtirken, Kerimcan Durmaz'ın "Aynı dili konuşmak önemli, özellikle cinsellikte" sözleriyle şaşkınlık yaşadı ve gülmeye başladı.

Bu eğlenceli sohbet, izleyicilere samimi bir atmosfer sunarken, Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz arasındaki dostluğu da ön plana çıkardı. İkilinin keyifli diyalogları ve spontane tepkileri, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere