Aleyna Tilki'nin Ayağını Görenler Gözlerine İnanamadı! O ayaklar ne öyle!

Şarkıları ve cesur pozlarıyla magazin gündeminden hiç ama hiç düşmeyen Aleyna Tilki'nin yaz aylarında çektirdiği bikinili pozlardaki detay! Çok sonradan ortaya çıkan bu ayrıntı şok etti! Aleyna Tilki şoku!

16 yaşında "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla ünlenen müzisyen Aleyna Tilk, genç yaşta Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri oldu. Aleyna Tilki birbirinden farklı şarkılarıyla da hep gündem oldu. Hem özel hayatı hem konserleri hem de konserde tercih ettiği kıyafetleri ile bir türlü gündemden de  düşmedi! 

Yıllar geçtikçe tarzı değişen 23 yaşındaki oyuncu, artık fiziği ve şarkılarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Bir süredir sosyal medya hesabından müzik videolarında cesur pozlar paylaşan güzel şarkıcı, yaz aylarının bir kez daha trend konusu haline geldi. Aleyna Tilkiand'ın poz verdiği bazı fotoğraflarda bacaklarının yer alması, sosyal ağlarda cesurca paylaşıldı.

Aleyna Tilki, paylaşımları sonrasında sosyal medayinin diline düşmeyi yine başardı! 

 

PHOTOSHOP KURBAN MI, DOĞASI MI?

Aleyna Tilki'nin belini inceltmek için zaman zaman fotoğraflarında photoshop kullandığı biliniyor. Dolayısıyla bu çekimlerde bacaklarına photoshop yapılıp yapılmadığı henüz bilinmese de daha sonra tespit edilen o görüntüler sosyal ağlarda acımasız yorumlara neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!