Alfa Romeo Milano'nun Türkiye fiyatı belli oldu: bu fırsat kaçmaz

Sıfır araç almayı düşünenler için beklenen model nihayet piyasaya sürüldü. Dacia Duster fiyatına lüks SUV model Alfa Romeo Milano için kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. Türkiye'de satışa sunulan modelin fiyatı da açıklandı. İşte bu lüks modelin fiyatı...

Alfa Romeo Milano modeli için Türkiye'de başlayan ön siparişlerle birlikte fiyatlar da belirlendi. Dikkat çeken bu lüks SUV model, uygun fiyatıyla sıfır otomobil alacakların ilgisini çekiyor. Milano'nun Türkiye fiyatı, Avrupa'da 40 bin Euro'dan başlayan elektrikli versiyonun ÖTV avantajlarıyla birlikte 1.8 milyon TL olarak belirlendi. Ancak Alfa Romeo Türkiye yetkilileri, premium imajlarına uygun olarak daha donanımlı paketlerle fiyatın bu seviyenin üstüne çıkabileceğini belirtiyor. Bu durum, Dacia Duster'ın Journey Blue versiyonunun oldukça üstünde bir fiyatla satılmasıyla karşılaştırıldığında Milano gibi lüks bir otomobilin fiyatının oldukça cazip hale gelmesine neden oluyor.

BU FIRSAT KAÇMAZ

Alfa Romeo Milano, şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun bir elektrikli araç seçeneği sunuyor. 54 kWh kapasiteli pil ile donatılan Milano, 410 kilometre menzil sunarak dikkat çekiyor ve ayrıca 100 kW'a kadar hızlı şarj desteği sağlıyor. Milano'nun güçlü versiyonu olan Elettrica Veloce ise, 240 beygir gücüne sahip ve özel bir şasi kalibrasyonu, güçlendirilmiş frenler ve 20 inç alaşım jantlar gibi üst düzey donanımlarla geliyor. Benzinli versiyon olan Milano Ibrida ise, 136 beygir gücündeki motoru ve entegre 28 beygirlik elektrik motoruyla, şehir içi kullanımda yüzde 50'ye varan oranlarda elektrikle hareket edebiliyor.

Alfa Romeo Milano'nun Türkiye pazarına sunulmasıyla, özellikle çevreci özellikleri ve sürüş performansıyla dikkat çektiği ve otomobil severlerin beğenisini toplamayı hedeflediği görülüyor. 23 Nisan'da başlayacak olan ön sipariş süreciyle Türk tüketicileri, bu yeni nesil SUV ile tanışma fırsatı bulacaklar. Milano'nun yüksek teknoloji donanımları ve çarpıcı tasarımıyla, Türkiye otomotiv pazarında yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçlara alışamayanlar için işte en az yakıt tüketen otomatik vitesli araçlar!
İşte Citroen Berlingo'nun yenilenen logosuyla birlikte sunulan özellikler ve fiyatları!
Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!