Ali Atay: 'Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor'

Oyuncu Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Empati' programında açıklamalarda bulundu. Atay, Leyla ile ilişkisini anlattı, kıskançlık duygusunu dile getirdi ve eşi Hazal Kaya'dan korktuğunu söyledi. Birbirlerini hırpalayarak aşkı bulduklarını ifade etti.

Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu "Empati" programına konuk oldu ve kariyeri ile özel hayatına dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Leyla'nı buldun mu?" sorusuna Atay, şu şekilde cevap verdi: "Buldum yüzde yüz. Kavgalar, dövüşler, birbirimizi hırpalamalar... Bir kitap okursun, hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz; şefkat de var, hırçınlık da. Böyle olunca çok kolaylıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun. Öyle bir an geliyor ki benim burada durmamın bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var, fakat benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle... İlişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela... Bunu konuşuyoruz da, artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum."

Atay, eşi Hazal Kaya'yı kıskandığını da itiraf ederek şunları söyledi: "Kıskanıyorum. Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de! Gerçekten net bunu yaşıyorum..."

"Hazal'dan korkuyor musun?" sorusuna Atay, "Hazal'dan kim korkmaz? Hazal'dan korkulur çünkü kuvvetli bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de kuvvetli insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren, bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var" şeklinde yanıt verdi.

Ali Atay ile Hazal Kaya, 2019'da evlenmiş olup, mutlu bir beraberlik sürdürmekte ve çiftin Fikret Ali ile Süreyya Leyla isminde iki çocukları bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak