Ali Babacan| Gelecek Partisi ile birleşme görüşmelerimiz var

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye'deki siyasi partilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Gelecek Partisi ile birleşme görüşmeleri sürdüğünü belirten Babacan, geniş bir işbirliği ile daha güçlü bir alternatif oluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye’deki siyasi ortam hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Babacan, Türkiye’de pek çok siyasi parti olduğunu ve bu partilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Amacının daha güçlü bir alternatif oluşturmak olduğunu belirtti ve Gelecek Partisi ile birleşme noktasında görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Babacan, bu birleşmenin ya da yeni grubun sadece Meclis’le sınırlı kalmaması, diğer siyasi partilerle de işbirliği yaparak daha güçlü bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Babacan, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu "Yeni Bir Sabah" programında yaptığı açıklamalarda, AK Parti'den memnun olmayan dindar ve muhafazakar vatandaşların yanı sıra, geçmişteki merkez sağ dönemleri özleyen ve mevcut siyasi düzeni reddeden gençlerin de DEVA Partisi için önemli bir hedef kitle olduğunu belirtti. DEVA Partisi'nin, bu geniş kitlelere hitap ederek etkili bir çözüm adresi olmayı amaçladığını ifade etti.

Babacan, Türkiye için birlik ve beraberlik zamanının geldiğini vurgulayarak, tüm partilere ve vatandaşlara çağrıda bulunarak, ülkenin sorunlarını çözmek için ortak bir çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi. DEVA Partisi olarak kadrolarının çalışmaya hazır olduğunu, ancak bunun için daha geniş bir işbirliğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.