Ali Babacan Yahudi iddialarına sert çıktı: "Alçakça Bir Yalan"

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, halasının Yahudi olduğu iddialarına karşı sert bir tepki verdi. Babacan, "Bu alçakça iftiraları yapanların kendini dindar olarak nitelemesi beni çok üzüyor" dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, başörtü eylemlerinin simgesi halası Hatice Babacan'ın Yahudi mezarlığına defnedildiği iddialarına karşı sert bir tepki verdi. Hatice Babacan'ın hala hayatta olduğunu belirten Babacan, "Bu alçakça iftiraları yapanların kendini dindar olarak nitelemesi beni çok üzüyor" dedi.

İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Ali Babacan, gazeteci Adem Metan'ın programında ortaya atılan Yahudi mezarlığı iddialarına karşı açıklamalarda bulundu. Babacan, halasının hayatta olduğunu ve Üsküdar'da yaşadığını belirterek, bu tür iddiaları "alçakça" ve "utanmazca" olarak nitelendirdi.

DİNDAR VE MUHAFAZAKAR TANIMLAMALARINA ELEŞTİRİ

DEVA Partisi lideri, özellikle kendini dindar ve muhafazakar olarak tanımlayan kişilerin bu tür yalan haberleri yapmasının derin bir üzüntü kaynağı olduğunu ifade etti. Babacan, sözlerine şu şekilde devam etti: "Hele hele kendini dindar-muhafazakar olarak tanımlayanların bunları yapması çok üzüyor. Bu, Müslümanlık değil, insanlık da değil."

Ali Babacan, iftiraların Müslümanlık ve insanlık değerleriyle bağdaşmadığını vurgulayarak, haberin yayılmasında rol oynayanları hedef aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma