Ali Erbaş ile Mesut Özil bir araya geldi, 'cami temizliği' için teşekkür etti!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ünlü futbolcu Mesut Özil ile Cuma namazı sonrası Çilehane Camii’nde buluştu. Özil’in cami temizliğine gönüllü olarak katılması büyük takdir topladı. Erbaş, Özil’e "Hayat Rehberi Kur’an" kitabı hediye etti. Özil, "Bunları okuyacağım" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medyada bir video paylaşarak ünlü futbolcu Mesut Özil ile görüştüğünü duyurdu. Erbaş, açıklamasında şunları belirtti:

"Bugün, dünyaca tanınmış futbolcumuz Mesut Özil ile Cuma namazı sonrası Çilehane Camii’nde bir araya geldik. Özil'in cami temizliğine gönüllü olarak katılması büyük bir örneklik sergilemiştir. Kendisine bu hassasiyeti ve örnek davranışı için teşekkür ediyorum."

Erbaş, Özil'e cami temizliği konusundaki duyarlılığı için özel olarak teşekkür ederek, "Camilerde temizlik yapmanız bizim için gerçekten örnek bir davranış oldu. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum" dedi. Özil ise karşılık olarak, "Allah hepimizden razı olsun. Biz kulluk görevimizi yapıyoruz. Aile, eğitim ve Allah’a olan bağlılık önemlidir," şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, Ali Erbaş, Mesut Özil’e Diyanet İşleri Başkanlığı’nın beş ciltlik "Hayat Rehberi Kur’an" kitabını hediye etti. Özil, bu hediyeye teşekkür ederek, "Bunları okuyacağım" dedi. Erbaş, "İnşallah, ömrünüz uzun olsun," şeklinde cevap verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.