Ali İsmail Korkmaz Vakfı’ndan öğrencilere eğitim bursu

Burs fonundan bu yıl 30’u üniversite, 10’u lise öğrencisi olmak üzere 40 öğrenci faydalanabilecek. Burs ortaöğrenimini Hatay’da yapmış ve herhangi bir şehirde okuyan üniversite öğrencileri, Hatay’da okuyan lise öğrencileri...

Burs fonundan bu yıl 30’u üniversite, 10’u lise öğrencisi olmak üzere 40 öğrenci faydalanabilecek. Burs ortaöğrenimini Hatay’da yapmış ve herhangi bir şehirde okuyan üniversite öğrencileri, Hatay’da okuyan lise öğrencileri ile Eskişehir’de okuyan üniversite öğrencilerine yönelik olarak verilecek. Başvurular ALİKEV’in internet sitesinden yapılabiliyor.

Bursun veriliş nedeni ve amacı vakıf tarafından şu sözlerle açıklanıyor:Bugüne kadar vakfımıza, Ali İsmail’in düşlerine, gençlerimizin düşlerine destek oldunuz. Damla damla, irili ufaklı katkılarla ALİKEV’i bugüne siz taşıdınız.
Şimdi bu katkılar gencecik fidanların eğitimine destek olacak. Hep birlikte Ali İsmail Korkmaz Bursları ile gencecik fidanların eğitimlerine destek olarak o fidanlardan kocaman bir orman yaratacağız.İnanıyoruz ki, ilk günden beri yanımızda olan, Ali İsmail’in düşlerine ve gençlerimize sahip çıkan destekçilerimiz bizi bu yolda da yalnız bırakmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor