Ali Koç açıkladı: Fenerbahçe Hoca Getirdiğinde Şampiyonluk Unutuldu

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel hale gelen bayramlaşma töreninde görüntülendi. Törende konuşan Başkan Ali Koç, "Fenerbahçe hoca getirdiğinde şampiyonluk unutuldu."

F.Bahçe Kulübü Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bir kutlama töreni düzenledi. Fenerbahce Faruk Ilgaz'ın yerinde düzenlenen törene Başkan Ali Koç, Üst Kurul Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Üst Kurul, Genel Kurul ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Futbol takımının bugün Avrupa Şampiyonası grup aşamasında Gürcistan ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağını vurgulayan Ali Koç, şöyle konuştu: "İnşallah bir sonraki tura üçüncü değil, ikinci veya ikinci olarak çıkabiliriz. Birincilik Bunun için kaliteli kadromuz var. Umarım bu gece bir gün daha izinli oluruz. Yüzücülerimizi de tebrik ediyorum. Yüzücülerimizin başarısı nedeniyle medyada bilerek veya bilmeyerek F.Bahçe'nin adı geçmiyordu. Basketbol takımımızı da tebrik ediyorum. Teknik direktörümüz sezon ortasında gelmesine rağmen lig şampiyonu oldu. "Gelecek sezon daha iyi işler yapacak" dedi. F.Bahçe'nin sandık başına gitmesi siyasi seçimlerden daha çok ilgi gördü. İki F.Bahçe başkan adayı televizyona çıkınca reyting rekorları kırıldı. Bir de rakibimiz var. Fenerbahce'de patolojik bir durum var, organizasyon başkanı ve teknik direktör sürekli olarak F.Bahçe'den bahsediyor. Takdir edin. Tüm enerjimizi, başkalarını zorlayarak şampiyon yapan bir sisteme harcıyoruz. Umarım bu sezon da F.Bahçe'de seçim sonrası atmosferi yaşarız. Öğretmenimiz birkaç gün sonra gelecek. Çalışmalarımız devam ediyor. Gazetede yayınlanan isimlere itibar etmeyin. İlgiyle bekleyeceğiz. Transfer piyasası aktif değil. Avrupa Oyunları'nın ardından pazar devreye girecek."

Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, camiayı tebrik ederek şunları söyledi:

"Fenerbahçe milli yüzücüleri Ecem Dönmez, Zehra Duru Bilgin, Gizem Güvenç ve milli atlet Ela Naz Özdemir Bayrak yarışının 4x200 serbest stilden oluşan kadın 4x200 serbest takımı, Avrupa Su Sporları Şampiyonası'nın ilk gününde bronz madalya kazandı. Bu madalya, Türkiye'nin büyükler yüzme bayrak takımında aldığı ilk EC madalyasıydı. Milli takımımız Gürcistan ile EC'de futbol oynuyor. Kendilerine de başarılar diliyorum."

Üst Kurul Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ise şunları söyledi: "Bu sezonun şampiyonu biziz. F.Bahçe olarak başarılı bir sezon geçirdik. Futbol kupaları yoktu. "Fenerbahçe'nin devri Mourinho'yla başlıyor"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.