Ali Koç: Fenerbahçe çağı başlıyor demiştik!

''Hocamız 2-3 güne geliyor, Transfer piyasası hareketli bile değil. EURO 2024 bitecek, pazar öyle hareketlenecek. Fenerbahçe çağı başlıyor demiştik. Biz sakin ve dingin bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz.''

F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz'da gelenekselleşen kutlama töreninde açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un açıklamalarında şu ifadelere yer verildi;

"Milli takım bugün çok önemli bir maç oynuyor. Millet olarak oynayacağız. İnşallah 3 puan alıp bir üst tura çıkacağız. Bunu yapabilecek kadromuz ve kalitemiz var." . Şansımız varsa yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Allah onlara bir şans versin. Umarım bu gece bir tatili daha birlikte geçiririz.

"FENEBAHÇE'NİN ONLARLA KONUŞMASINA ASLA İZİN VERMEYECEKLER"

FENERBAHÇE'nin büyüklüğüyle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Veliler bunu güzel ifade etti ama biz bunu son 2-3 haftada yaşadık ve gördük. Ne gördük? F.Bahçe bir teknik direktör getiriyor ve günlerce konuşuluyor. Kimse şampiyonluktan bahsetmiyor. F.Bahçe seçimlere katılıyor, siyasi seçimlerden çok konuşuyorlar. İki başkan adayı televizyona çıkıyor ve benzeri görülmemiş reytingler alıyor. F.Bahçe çok büyük bir camia. Ligler bitiyor, kulüpler ve yöneticiler işlerine dönüyor, yeni sezonun planlarını yapıyor. Sakin bir döneme giriyoruz ama patolojik başkan, organizasyonu bozan, sürekli F.Bahçe'den bahseden bir teknik direktör rakibimiz var."

"ENERJİMİZİ BU KULÜBÜ KORUMAK İÇİN KULLANIYORUZ"\ n
Bütün konuşmalarda bizden bahsediyorlar. Birbirimiz için kullanacağımız enerjiyi bu büyük kulübü korumak ve haklarını korumak için kullanalım. Tüm enerjimizi, başkalarını iterek şampiyon yapan sistemin çökmesine adayalım. Enerjimizi antrenöre ya da oyuncunun en ufak bir tökezlemesine yönlendirmeyelim. İnşallah bu yıl enerjimizi Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna odaklayacağız."

"EK İŞLERİMİZİ YAPALIM"

Teknik direktörümüz 2-3 gün sonra gelecek. Gittiği günden bu yana çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Gazetede yayınlanan haberlere güvenmeyin. Hiçbir şeye güvenmeyin, biz duyana kadar bekleyin. Transfer piyasası aktif bile değil. EURO 2024 bitti ve piyasa hareketleniyor. F.Bahçe'de dönem başlıyor dedik. İşimizi sessiz ve sessiz yapıyoruz. Bizden haber bekleyin, inanmaya devam edin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.