Ali Koç, Halil Akbunar, Metin Öztürk ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ali Koç, Halil Akbunar, Metin Öztürk ve Ertuğrul Doğan'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Ayrıca Samsunspor, Galatasaray, Gaziantep FK, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ta PFDK'ya gönderildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ali Koç, Halil Akbunar, Metin Öztürk ve Ertuğrul Doğan'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Ayrıca Samsunspor, Galatasaray, Gaziantep FK, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ta PFDK'ya gönderildi.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ VE TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi sosyal medya hesabındaki beyanlarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi'; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise kulübün sosyal medya hesabına yaptığı açıklamalar sonrası hakem ve diğer yarışma görevlileri hakkında açıklamalar sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

ÇİRKİN TEZAHÜRAT SEBEPLERİYLE BEŞİKTAŞ, GALATASARAY, GAZİANTEP FK VE KASIMPAŞA PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Samsunspor, Galatasaray, Gaziantep FK ve Beşiktaş, 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle; Kasımpaşa ise 'talimatlara aykırı hareketi' sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Samsunspor ile Galatasaray kulüpleri 'merdiven boşluklarının boş bırakılmaması' sebebiyle; Trabzonspor da 'hakem ve diğer yarışma görevlileri hakkında açıklamalar' sebebiyle disipline gönderildi.

METİN ÖZTÜRK, MURAT SANCAK VE METİN KORKMAZ PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Metin Öztürk, 'hakem ve diğer yarışma görevlileri hakkında açıklamalar'; Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Adana Demirspor Kulübü İdarecisi Metin Korkmaz ise 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Adana Demirspor ile oynanan lig müsabakasında kırmızı kart gören Pendiksporlu Halil Akbunar, 'kural dışı hareketi' sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!