Ali Koç o isimle Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkacak

Mayıs 2018'de yapılacak Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Ali Koç, çalışmalarını hızlandırdı.BASKETBOL ŞUBESİNDE SÜRPRİZ İSİMAli Koç futbolu tamamen profesyonellere bırakmayı planlıyor. Bu...

Mayıs 2018'de yapılacak Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Ali Koç, çalışmalarını hızlandırdı.


BASKETBOL ŞUBESİNDE SÜRPRİZ İSİM
Ali Koç futbolu tamamen profesyonellere bırakmayı planlıyor. Bu sebeple Koç'un çalışmalar yaptığı biliniyor. Koç'un basketbol şubesini sürpriz bir isme bırakacağı konuşuluyor.
Ali Koç'un şube için düşündüğü isim ise Yakın Doğu Üniversitesi Kadın basketbol takım başkanı Işık Eyigüngör. İki isim arasında görüşmeler sürüyor. Bu görüşmeler kısa sürenin ardından netleşecek.


BİRBİRLERİNİ TOKATLAMIŞLARDI 
Bu yıl 7 Mayıs tarihinde oynanan, Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Işık Eyigüngör'e tokat atmıştı. Bu olay çok konuşulmuştu. Olayların ardından iki taraf birbirlerinden şikayetçi olmuş ve şikayet üzerine tarafalr hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yıldırım hakkında "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzendi. Yıldırım'a karşılık veren Işık Evigüngör hakkında ise "kasten yaralamaya teşebbüs"ten 9 aya kadar hapis cezası istenmişti.


EYİGÜNGÖR'ÜN BAŞARILARI
Yıldırım döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik yapan Eyigüngör, Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımının başında büyük başarılara ulaştı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisi sezon içinde Türkiye Kupası, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ve lig şampiyonluğuna ulaşmışlardı. 


Yakın Doğu basketbol takımı bu sezon da başarılara  imza atmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!
Fenerbahçe Galatasaray derbisinde son dakika!
Fenerbahçe derbisi öncesi, Okan Buruk'tan önemli bir karar geldi
Derbi günü: Galatasaray-Fenerbahçe maçında şampiyonluk yarışında olacak!